Normalt er whiskey sour med æggehvide, men denne version er vegansk og altså uden æggehvide. For at få skum på toppen har jeg i stedet brugt aquafaba – udblødningsvandet fra kikærter. Vandet smager ikke rigtigt af noget, men det giver lækkert skum til den klassiske drink 🙂
Whiskey sour (vegansk)
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 1
- Sværhedsgrad Nem
Rating
- (5 /5)
- 7 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
Sådan gør du
- Fyld en shaker halvt med is, tilsæt resten af ingredienseren og ryst godt.
- Servér :)
- Serveringer: 1 drink
- Klar på: 2 Minutter
- Måltid: Drinks & cocktails
- Diæt: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Vurdér opskriften
7 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!