vindaloo tofu

Vindaloo tofu (vegansk)

Jeg er vild med indisk mad – og stærk mad generelt. Vindaloo er en af mine favoritter. Denne opskrift kræver et seriøst arsenal af krydderier. Men bare rolig, hvis du er til stærk indisk mad, så bliver det ikke sidste gang du laver denne opskrift, så du skal nok komme til at få gavn af krydderiindkøbene.

Retten kan måske virke lidt uoverskuelig at gå i gang med pga. mængden af krydderier. Men når først du har fået indkøbt krydderierne, så er den faktisk virkelig nem at lave. Krydderierne kan jo holde sig i lang tid og er altid gode at have på lager til næste gang du bliver inspireret til at lave indisk mad 🙂 De krydderier jeg ikke kan få i økologisk form i supermarkederne, køber jeg gerne hos Nordic tea. De har bl.a. bukkehornsfrø, som jeg ellers synes kan være lidt svære at få fat i. Og så har de også røget paprika, som godt nok ikke er svært at få fat i, men som er ret dyrt at indkøbe i supermarkederne (i hvert fald i de mængder, jeg bruger det 🙂 ).

Rating

  • (4.9 /5)
  • 4 ratings

Andre opskrifter i samme kategori