Pasta carbonara er nok en af de nemmeste og hurtigste retter at lave – det tager ikke meget længere tid, end når du skal koge en pose pasta. Det er dog nok næppe en ret, hvor man tænker, at det er indlysende, at den skal laves vegansk, idet nogle af hovedingredienserne i retten jo er fløde og æg. Men det kan altså lade sig gøre uden de helt store krumspring. Jeg har valgt at erstatte æggene med kikærtemel. Måske har du endnu ikke prøvet at bruge kikærtemel, og måske er det slet ikke noget du har i dit spisekammer. Men hvis det er tilfældet, så kan jeg altså kun anbefale dig at springe ud i det – udover at du kan bruge kikærtemelen til pasta carbonara (hvilket du helt sikkert kommer til at lave mere end én gang, når først du har prøvet det 🙂 ), så kan du også bruge det til at lave tærte. Og det er altså suuuuper lækkert! Jeg har flere gange haft lavet spinatærte med tomatskiver ovenpå. Mm, mm, mm, SÅ lækkert!!! Jeg har brugt denne opskrift, når jeg har lavet spinattærte.
Anyways – spring ud i det, køb en pose kikærtemel og lav en omgang vegansk carbonara. Jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde det! 🙂
Vurdér opskriften
4 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!