squash frikadeller

Squashfrikadeller (veganske)

Jeg har altid været ret vild med frikadeller, og efter vi begyndte at spise vegansk mad, har jeg forsøgt mig med et utal af forskellige metoder, for at ramme en gammeldags frikadelle. Jeg har endnu ikke ramt helt plet – heller ikke med denne opskrift – men disse squashfrikadeller er alligevel SÅ gode, at jeg synes de fortjener en plads på bloggen. Også selvom de ikke smager helt af almindelige frikadeller 🙂

Det du skal være mest opmærksom på med opskriften, er, at du sørger for at få drænet så meget vand som muligt fra den revne squash. Ellers bliver det lidt nogle klatkager i stedet for frikadeller 🙂

Jeg serverede dem med kartoffelmos, gul rodfrugtmos og brun sovs.

Vurdering

  • (4.7 /5)
  • 3 ratings



Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk