squashdeller

Squashfrikadeller (veganske)

Squashfrikadeller er helt klart mit favoritalternativ til klassiske frikadeller lavet af svinekød. Squashdellerne smager selvfølgelig ikke præcis ligesom klassiske frikadeller, men godt smager de!! Og så er jeg ret glad for teksturen i squashfrikadeller. Det fungerer altså.

Det du skal være mest opmærksom på med opskriften, er, at du sørger for at få drænet så meget vand som muligt fra den revne squash, ellers bliver ‘farsen’ hurtigt for løs i det.

Jeg serverede dem med kartoffelmos, gul rodfrugtmos og brun sovs.

Tip
Du kan nemt variere squashdellerne i smagen – i stedet for allehånde og muskatnød, kan du fx krydre med karry eller timian … eller hvilket krydderi du nu foretrækker 🙂

Rating

  • (4.9 /5)
  • 9 ratings

Andre opskrifter i samme kategori

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk