Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio

Spaghetti med hvidløg, olivenolie og krydderurter er vist for mig, hvad spaghetti med ketchup er for mange andre – en genial ret, når det er sidst på måneden, eller der generelt bare er lavvande i kassen. Spaghetti aglio e olio, som italienerne kalder pastaretten, er nemlig en vanvittig billig ret at lave. Og hvis man som mig er lidt af et madøre, og absolut ikke gider slå sig til tåls med en (i mine øjne) keeeeeedelig gang pasta med ketchup, så er spaghetti aglio e olio altså et virkelig godt alternativ. Fantastisk kombi af hvidløg (mums), olivenolie (mums) og krydderurter (endnu mere mums!).

Du kan rent faktisk undvære krydderurterne, så bliver den endnu billigere. Men altså … findes der nærmest noget i hele verden, der ikke bliver bedre af at blive serveret med krydderurter?! Jeg tror det ikke!

… og med hensyn til krydderurterne, så kan du faktisk godt finde dem til en fornuftig penge. Jeg plejer at købe Lidl’s økokrydderurter fra frost. De er vist egentlig ikke super meget billigere end de friske, men det smarte er jo, at man kan købe dem først på måneden, når der er penge på kontoen, og bruge dem sidst på måneden, når der ingen penge på kontoen er 😉 Så er der – trods lavvande i kassen – stadig mulighed for at få super lækker mad! 🙂

Vurdering

  • (5 /5)
  • 3 ratings

Andre kiggede også på disse opskrifter:

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk