Smørrebrød med hjemmelavet svampepaté

Smørrebrød med hjemmelavet svampepaté

Svampepatéen var egentlig lidt en hurtigløsning, da jeg troede jeg stadig havde mere af den veganske postej fra hanegal i køleskabet, men kom hjem og fandt ud af, at det ikke var tilfældet. Jeg orkede ikke at køre tilbage i Rema for at købe mere postej, så jeg måtte i stedet forsøge at winge den med, hvad jeg nu lige havde i køkkenet. Og det blev altså til denne hjemmelavede svampepaté – eller svampepostej om du vil.

Og hvis jeg selv skal sige det, så er den temmelig meget mere lækker end købepostejen … men sådan skulle det selvfølgelig også gerne være 🙂

Svampepatéen gør sig også rigtig godt på en lun krydderbollede om morgenen eller som fyld i en sandwich.

Vurdering

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk