Smørrebrød med avocado & røget løgpuré

Smørrebrød med avocado & røget løgpuré

Jeg ELSKER smørrebrød. Hvis jeg skal vælge mellem alt, hvad man kan få af fastfood eller take away – pizza, sushi, burger, smørrebrød osv., så vælger jeg til enhver tid smørrebrød.

Smørrebrød kan så meget synes jeg. Det passer lige godt ind til en festlig aften, som det gør til en søndag på sofaen. Og så kan man nærmest variere i det uendelige – både i forhold til, hvad man kommer på af hovedingrediens, men herudover også, hvordan man pynter det. Pynten er for mig en kæmpe stor del af det at lave smørrebrød. Det må gerne bugne med friske krydderurter og hjemmelavede toppings.

Vi får det herhjemme med jævne mellemrum … i hvert fald et par gange i måneden. Mine favorit-smørrebrød har altid været kartoffelmadder, tomatmadder og tatarmadder. Avokadomadden er en relativt ny tilføjelse, men den er hurtigt gået hen og blevet en favorit. Fed, syrlig, salt og røget. Mums!

Vurdering

  • (5 /5)
  • 1 rating

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk