Nytårsaften var vi i Kiel og vi spiste på Restaurant Ahlmanns – det var super, super lækkert! En af de 5 retter vi fik, var sellerisuppe. Vi var begge to helt vilde med det, og det var derfor også noget jeg skulle prøve at lave derhjemme selv 🙂

Sellerisuppe (vegansk)
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 6
- Sværhedsgrad Nem
Rating
- (5 /5)
- 7 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 2 fed hvidløg
- 3 laurbærblade
- Vand så det dækker
- ¼ l soyafløde
- Tabasco
- Salt
- Hvid peber
- Limesaft
- Pynt: Trøffelolie & purløg
Sådan gør du
- Skræl knoldsellerien og skær den i tern.
- Pil hvidløgsfeddene.
- Kom knoldselleri, hvidløg, laurbærblade og bouillonterninger i en passende gryde og fyld med vand, så det dækker.
- Kog indtil knoldsellerien er helt mør.
- Tag laurbærbladende op og blend med en stavblender.
- Tilsæt soyafløde og smag til med tabasco, limesaft, salt og hvid peber.
- Pynt med lidt trøffelolie og fintklippet purløg.
- Servér :)
- Serveringer: 6 portioner
- Klar på: 60 Minutter
- Måltid: Forretter, Supper
- Diæt: Laktosefri, Vegansk
Vurdér opskriften
7 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!