Selleri med agurk, tomat og røg

Selleri med agurk, tomat og røg

Det kommer nok næppe bag på nogen, hvis jeg fortæller, at en af mine yndlingsbeskæftigelser, er at tage på restaurant og blive inspireret med lækker mad. Jeg ELSKER, når der virkelig gøres noget ud af maden – både i smag og udseende. Derfor kan jeg også godt lide at besøge restauranter a la dem man finder i White Guide og Michelin Guide – altså restauranter, hvor der virkelig kræses om maden, og hvor restaurantbesøget bliver gjort til en oplevelse i sig selv. En sand gourmet-oplevelse!
Den næste gourmetoplevelse jeg har i vente, er senere i denne måned, hvor vi skal en tur på Munkebjerg Hotel i Vejle. Vi ankommer lørdag eftermiddag, og har booket bord på deres Tree Top restaurant om aftenen.

Sidst vi var på restaurant, blev jeg inspireret til denne forret – forretten vi fik serveret, var med rygeost og kammuslinger, men da vi jo undgår kød- og mælkeprodukter herhjemme, var jeg meget opsat på, at jeg skulle forsøge at lave et vegansk alternativ til den forret vi fik serveret. Det vigtigste for mig, var at både smag og udseende kunne gøre det ud for det jeg klassificerer som en gourmetforret. Og hvis jeg selv skal sige det, så har jeg intet mindre end ramt plet med denne forret! Den smager SÅÅÅÅ godt! Og prøv lige at se, hvor indbydende og smuk den er!!! Den gør sig PERFEKT som forretten i en del af en gourmet-menu!

 

OG!! Forretten er SUPER nem at lave! Det største minus ved den, er at den kræver, du har en juicer. Men har du det, så skal du altså prøve at lave denne forret! Nøj, hvor smager den bare godt.

 

Jeg serverede først denne gourmet-selleriforret, og til hovedret fik vi pommes anna, rødvinsglace med portvin, glacerede grøntsager (fra glacen) og fyldte portobellosvampe.

Rating

  • (5 /5)
  • 9 ratings

Andre opskrifter i samme kategori