vegansk rødvinsglace

Rødvinsglace med portvin (vegansk)

Mm, mm, mmm! Denne her rødvinsglace er så åndssvagt lækker, at min mund løber i vand, bare af, at jeg sidder og skriver om den. Og så er den super nem at lave! Faktisk passer den det meste af tiden bare sig selv, så det eneste du skal holde øje med, er, at den ikke koger alt for meget ind.

Du kan fx servere den sammen med fyldte portobello svampe, lækre hasselback-kartofler og en grøn salat.

Ingredienserne kan muligvis være lidt svære at få fat i – mælkebøtte wonigen fandt jeg i Meny og svampefonden fandt jeg i et asiatisk supermarked. Jeg ved også at Oscar laver en svampefond, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde den nogen som helst steder. Hvis du er stødt på svampefonden fra Oscar, så må du meget gerne smide en kommentar om, hvor du har fundet den.

Hvis du ikke kan få fat i shiitakesvampe kan du fx erstatte dem med brune champignoner.

Vurdering

  • (5 /5)
  • 1 rating

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk