Rimmede jomfruhummerhaler med rygeostecreme og semi-dried tomater

Rimmede jomfruhummerhaler med rygeostecreme og semi-dried tomater

En slags råmarinerede jomfruhummerhaler – virkelig let og lækkert! Jeg har serveret retten som en del af en 4-retters menu, der bestod af

Appetizer: Rimmede hummerhaler med rygeostecreme og semi-dried tomater

Forret: Jomfruhummerbisque

Hovedret: Oksemørbrad serveret med pommes anna, rodfrugtmos, saltet tomatsalat a la Jamie Oliver og sherryglace

Dessert: Æbletærte med cremefraiche (laktosefri & glutenfri)

Vurdering

  • (5 /5)
  • 2 ratings



Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk