Jeg er vild med pesto og kan spise det til næsten hvad som helst. Denne version er helt uden ost, så både laktoseintolerante og veganere kan være med 🙂

Persillepesto (vegansk)
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
- Sværhedsgrad Nem
Rating
- (5 /5)
- 2 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 1 stort bundt persille
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. revet Violife Prosociano
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. citronsaft
- Salt
Sådan gør du
- Skyl persillen, pil hvidløget og blend sammen med Violife Prosociano og olivenolie.
- Smag til med salt og citronsaft.
- Server :)
- Klar på: 12 Minutter
- Ret:Dip, Tilbehørsretter
- Måltid: Saucer
- Diæt: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!