Lækre kartofler med friskhakket persille og hvidløg.
Persillekartofler
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 4 portioner
Rating
- (4.3 /5)
- 2 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 600 g kartofler
- 1 bundt persille
- 1 fed hvidløg (presset eller hakket)
- ½-1 dl olivenolie
- 1 tsk. salt
Sådan gør du
- Skyl eller skræl kartoflerne og skær dem ud. Kartoflerne skal have nogenlunde samme størrelse, for at blive ensartet tilberedt.
- Hak persillen fint og bland det med hvidløg, ½ dl olivenolie og salt. Brug evt. en shaker eller meljævner.
- Hvis marinaden er for tyk, tilsæt da mere olie - konsistensen skal helst være lidt a la pesto.
- Kom marinaden over kartoflerne - bland marinade og kartofler godt sammen.
- Steg kartoflerne i ovnen ved 175 graders varmluft i ca. 45 minutter.
- Serveringer: 4
- Klar på: 60 Minutter
- Ret:Tilbehørsretter
- Måltid: Hovedretter
- Diæt: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!