Pandekager (veganske)

Pandekager (veganske)

Jeg er opvokset med, at pandekager var noget man fik om morgenen i weekenden – ikke hver weekend, men en gang imellem. Det allerbedste var, hvis de blev lavet aftenen før og sat på køl til om morgenen.

Pandekagerne blev smurt med smør, drysset med brun farin, rullet og spist kolde. Og det er stadig sådan jeg bedst kan lide pandekager i dag. Faktisk gider jeg slet ikke spise pandekager på nogen anden måde. Jeg har ikke mødt ret mange, der kunne lide pandekager på den måde jeg spiser dem – eller faktisk tror jeg de færreste jeg har snakket med har smagt det. Men tanken om en kold pandekage med smør og sukker så ikke ud til at tiltale dem.

Du kan selvfølgelig også bare spise disse pandekager på samme måde som du plejer, hvad enten det er med is, syltetøj, sukker, nutella eller noget helt femte. Eller du kunne prøve min version med plantesmør og brun farin – jeg er ret overbevist om, at du vil blive positivt overrasket 😉

Vurdering

  • (4.3 /5)
  • 4 ratings

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk