Jeg kan ofte godt være lidt idéforladt, når det kommer til, hvad jeg skal lave af grøntsager til maden. Rodfrugter er noget af det, som jeg synes fungerer til næsten alt – og så er det nemt at lave køleskabsklapjagt (som min far plejer at kalde det ;)) med en ret som denne.
Ovnbagte rodfrugter med tomat
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 4
- Sværhedsgrad Nem
Rating
- (5 /5)
- 2 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 6 kartofler
- 5 persillerødder
- 4 rødbeder
- 2 gulerødder
- 1 rødløg
- 1 god håndfuld cherrytomater (eller 2 almindelige tomater)
- 1 chili
- 5 fed hvidløg
- Friske krydderurter - fx timian
- 3-4 spsk. olivenolie
- Violife Prosociano
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Skræl kartofler, persillerødder, rødbeder og gulerødder.
- Pil rødløget og hvidløgsfeddene.
- Skær eller hak alle grøntsager meget groft - sørg for at de forskellige rodfrugter har nogenlunde samme størrelse, så de skal have samme tilberedningstid.
- Bland alle ingredienserne i et ovnfast fad.
- Top med friskrevet eller skåret Violife Prosociano.
- Bag rodfrugterne i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.
- Serveringer: 4 portioner
- Klar på: 135 Minutter
- Ret:Tilbehørsretter
- Måltid: Hovedretter
- Diæt: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!