Madpandekager (veganske)

Madpandekager (veganske)

Du kan sagtens købe dig til veganske madpandekager. Det er faktisk ikke specielt svært. Men det er det i virkeligheden heller ikke at lave dem selv. Disse hjemmelavede er ikke lige så ‘stive’ og tørre i det, som dem man køber godt kan være. De er super bløde og lækre.

Jeg har brugt dem både til frokost og aftensmad. Og fyldt med fx salat, krydderstegt tofu, yoghurt, guacamole og salsa.

Tip!

Lav dobbelt portion, og når du har lavet halvdelen af portionen, kan du komme et par spiseskeer ahornsirup og lidt vaniljepulver i, så har du lækre dessertpandekager også.

Vurdering

  • (4.8 /5)
  • 2 ratings

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk