Denne er en super simpel hverdagsret – jeg har serveret den med bagte rodfrugter, som du finder opskriften på her.

Laks bagt med hvidvin
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 2 portioner
Rating
- (4 /5)
- 4 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 4-500 g laks
- Et halvt glas hvidvin (jeg brugte en Chablis)
- To kviste frisk timian
- En kvart citron
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Placér laksen i et ildfast fad.
- Hæld hvidvin over laksen.
- Drys timian udover laksen eller laksestykkerne.
- Læg et par skiver citron henover laksen.
- Kryder med salt og peber.
- Steg laksen i oven ved 175 grader i ca. 20 minutter - eller til kernetemperaturen når 68 grader.
- Serveringer: 2
- Klar på: 25 Minutter
- Måltid: Hovedretter
Vurdér opskriften
4 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!