Personligt synes jeg godt, at kyllingefrikadeller kan være lidt kedelige i forhold til frikadeller af svinekød, så jeg prøver altid at at krydre dem ekstra meget. Jeg krydrer som regel bare med, hvad vi alligevel har af rester og lignende – og i dag blev de altså som nedenfor 🙂

Krydrede kyllingefrikadeller
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 12 stk.
Rating
- (4.8 /5)
- 3 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 400 g kyllingefars
- 1 lille rødløg
- 1 forårsløg
- 125 g feta
- 6 soltørrede tomater
- 1 bundt persille
- 1 chili
- 3 æggehvider
- 1 fed hvidløg
- 1 strøget tsk. salt
- Friskkværnet peber
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Hak rødløg, forårsløg, soltørrede tomater, chilien, persillen og hvidløgsfedet fint.
- Bland det sammen med kyllingefarsen, æggehviderne, salt og peber.
- Skær fetaen i tern på ca. 1x1 cm (størrelsen gør egentlig ikke så meget, så hvis de er skåret i tern på forhånd, så er det fint :-)) og bland det i farsen.
- Hvis du har tid, kan du med fordel sætte farsen på køl i en times tid, så den får lov at trække.
- Steg frikadellerne på pande i smør. Det er svært at sige, præcist hvor lang tid de skal have - de skal gerne være lidt "spændstige" i det, når du trykker på dem. :-)
- Serveringer: 4
- Klar på: 120 Minutter
- Måltid: Hovedretter
Vurdér opskriften
3 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!