Kogte artiskokhjerter

Kogte artiskokhjerter

Jeg er en af dem (hvis vi da er flere?), der kan spise artiskokhjerter direkte fra dåsen – altså som i uden noget andet. Giv mig en gaffel og en dåse artiskokhjerter, så er jeg glad! Det er jo ikke helt det samme med kogte artiskokhjerter – og for det ikke skal være løgn, kan jeg faktisk bedre lide dem fra dåse 😉

Jeg synes til gengæld, at kogte artiskokhjerter er en rigtig hyggelig spise, fordi det er sådan en ret, man sidder med længe (der er jo lidt pillearbejde i at få kødet fra bladene) – og så er det jo altså heller ikke en dårlig spise. Det er bare mig, der er lidt mærkelig og er en sucker for dåseartiskokker 😉

Jeg serverede artiskokkerne med denne kolde estragonsauce – lidt a la bearnaise 🙂

Vurdering

  • (4.2 /5)
  • 3 ratings



Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk