Du bliver vild med denne rodfrugtmos – den er cremet og lækker og passer ind i de fleste menuer. Den kan både gå som hverdagsmad og gæstemad.

Hvid rodfrugtmos (vegansk)
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 6
- Sværhedsgrad Nem
Rating
- (5 /5)
- 2 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 350 g jordskokker
- 350 g persillerødder
- 1,5 dl soyafløde
- 1 spsk. estragoneddike (eller Bearnaiseessens)
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker.
- Kom rodfrugterne i en gryde og fyld med vand, så det dækker.
- Kog rodfrugterne helt ud - i ca. 45 minutter.
- Når rodfrugterne har kogt færdigt, hælder du vandet fra og blender dem til en helt glat mos.
- Tilsæt soyafløde og eddike og blend.
- Til sidst smager du til med salt og peber.
- Rodfrugtmosen kan enten serveres varm eller kold.
- Serveringer: 6 portioner
- Klar på: 60 Minutter
- Ret:Tilbehørsretter
- Måltid: Forretter
- Diæt: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!