humus

Hummus

Jeg kan spise humus morgen, middag og aften – helt seriøst. Jeg synes det fungerer som hovedret, som snackmad og som dip til snackstænger.

Mm, mm, mmm – dét er lækkert 😉

I denne opskrift har jeg tilføjet lidt tomatkød, fordi jeg havde noget til overs fra dagen før, hvor jeg lavede raita. Og jeg bryder mig ikke om at smide mad ud, så det kom altså i denne hummus. Det smager ikke igennem, og du kan sagtens udelade det.

Jeg har også valgt at bruge æblecidereddike i stedet for citronsaft. Det har jeg gjort fordi jeg er helt pjattet med flækærtehummusen fra Meyersmad, og den indeholder æblecidereddike. Hvis du synes, kan du evt. bytte det ud med citronsaft.

Vurdering

  • (4.8 /5)
  • 3 ratings

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk