vegansk remoulade

Hjemmelavet remoulade (vegansk)

Efter min mening er en af de bedste remoulader man kan få, dem man får på pizzeriaer og grillbarer sammen med pommes frites. Smagsmæssigt bedste … kvaliteten, tænker jeg umiddelbart lader en del tilbage at ønske. Så det er lidt en guilty pleasure – i virkeligheden ligesom de fleste andre retter man får på et pizzeria og en grillbar 🙂

Det gode ved grillbar-remouladen er, synes jeg, at den er en lille smule sød, lidt grov og ellers bare lækker cremet. Denne opskrift er mit forsøg på at ramme grillbar-remouladen. Det er klart, at bare fordi den er hjemmelavet er den jo ikke sund (den består trods alt mest af mayo), men i det mindste, er der ikke nogen tvivl om kvaliteten af de råvarer der er brugt i den.

Så hvis du også er fan af grillbar-remouladen, så skal du prøve denne opskrift – bonus er selvfølgelig også, at alle, uanset om man har glutenallergi, spiser vegansk eller om man er altspisende, kan være med her.

Mayoen jeg har brugt finder du opskrift på her.

Rating

  • (4.9 /5)
  • 6 ratings

Andre opskrifter i samme kategori

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk