grøntsagsbouillon

Hjemmelavet grøntsagsbouillon

Jeg er begyndt at gemme grøntsagsskræller fra alt, hvad jeg laver. Alle grøntsager. Enderne fra løg, enderne fra hvidløg, kartoffelskræller, gulerodsskræller, squashskræller – ja, du forstår nok, hvad jeg mener 🙂 Jeg fryser alle skrællerne ned, hver gang jeg har det mindste “affald” fra grøntsagerne, og så passer det med, at jeg ca. én gang om måneden kan fylde min største gryde med skræller fra grøntsager og koge bouillon af det.

Fordelene er vist til at få øje på – det minimerer spild, det sparer dig for penge du ellers ville have brugt på at købe grøntsagsbouillon i butikkerne og du ved, hvad der er i dine bouillonterninger. Dvs. ingen e-numre eller andre sjove ting.

Vurdering

  • (4.5 /5)
  • 3 ratings

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk