Hasselback kartofler

Hasselback kartofler

Hasselback kartofler er nok lidt en 80’er ting, hvilket betyder, at jeg er født liiiiige sent nok i forhold til hasselback kartoflernes storhedstid, og derfor er det heller ikke noget jeg har fået voldsomt meget i min barndom. De få gange jeg har fået det, synes jeg, at det er har været en voldsomt kedelig tilbehørsret. Når jeg så alligevel har begivet mig ud i at lave hasselback kartofler nu, så er det mest fordi min kæreste har efterspurgt det flere gange. Og nå ja – man kan vel altid give det et shot. Og et blev så til flere 🙂 Jeg har lavet dem med varierende mængde af olie, og det viser sig, at det er mængden af olie, der er hemmeligheden bag, at de bliver lækre. Selvfølgelig også salt og krydderier – men mængden af olie, har altså virkelig stor betydning. Så lad være med at spare på olien – du kommer til at fortryde det!

Anyways … hasselback kartofler er ret alsidigt tilbehør, og du har mulighed for at variere, hvad du krydrer med, så det passer til den ret du har planlagt. Jeg har bl.a. serveret hasselback kartofler til fyldte portobello svampe med glace, og karamelliserede grøntsager fra glacen. Det var usandsynligt lækkert!

Vurdering

  • (5 /5)
  • 1 rating

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk