Rødvinsglace med madeira

Rødvinsglace med madeira

Rødvinsglace er i en helt, helt andet klasse end sauce. Det smager så intenst og lækkert, så det næsten er svært at beskrive. Min mund løber faktisk i vand alene ved tanken om rødvinsglade 😀

Uanset om du har smagt rødvinsglace før eller ej, så må jeg virkelig anbefale dig at give denne et skud. Rødvinsglacen er super nem at lave – den passer faktisk sig selv det meste af tiden. Hvilket er en bonus, for så kan du jo koncentrere dig om andre retter 🙂

Glacen kan fx serveres med helstegt oksemørbrad og pommes anna.

Helt generelt synes jeg at rødvinsglace gør sig godt til særlige lejligheder, og vi plejer derfor at få det som en del af vores nytårsmenu, til fødselsdage og lignende større arrangementer eller mærkedage. Du ved – når det lige skal være lidt ud over det sædvanlige 🙂

Opskriften på rødvinsglace er inspireret af Gastromand.

Rating

  • (5 /5)
  • 7 ratings

Andre opskrifter i samme kategori