Gin og tonic

Gin og tonic

Altså en Gin & Tonic, skulle man jo tro BARE var en Gin & Tonic. Det er vel ikke noget man behøver at følge en opskrift for at kunne lave? Og nej, det er det måske ikke. Men selvom det er en ultrasimpel drink, hvor der bare skal blandes 3 ingredienser, så er der jo altså alligevel noget med blandingsforhold og kvaliteten på ingredienser, der har betydning for drinken.

Blandingsforhold

For det første skal der masser af is i drinken! Hernæst er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke overdriver med mængden af gin i forhold til tonic. Og ja, sådan er det selfølgelig med de fleste drinks. Men eftersom der kun er 2 ingredienser udover is, er der altså ikke så meget der skal gå galt, før en Gin & Tonic bare ikke smager godt.

Kvaliteten på ingredienser

Ja, det HAR altså betydning, hvad det er for ingredienser du benytter. Eftersom der kun er 2 ingredienser udover is, så er det altså vigtigt at de to ingredienser er af ordentlig kvalitet, ellers bliver det ødelæggende for drinkoplevelsen. Jeg har tidligere tænkt, at det var lidt noget pjat at købe dyr Tonic som fx Fever Tree. Jeg har bare måttet erkende, at det er det på ingen måde. Fever Tree ER altså et bedre produkt end den klassiske Schweppes Tonic. De to versioner af Tonicvand er nærmest usammenlignelige. Så gør dig selv en tjeneste og køb en ordentlig Tonic.

Så er der selvfølgelig gin’en. Der skal du naturligvis undlade købe den allerbilligste. Du kan få gin i mange forskellige prisklasser, og du behøver ikke have fat i en til over 500,- for at den er noget værd. Jeg kan bl.a. anbefale Tanqueray og Geranium. De ligger begge til omkring 300,-.

Rating

  • (4.9 /5)
  • 12 ratings

Andre opskrifter i samme kategori