Fyldte portobellosvampe er en af mine yndlingsretter, og jeg synes det er en ret, der gør det ret godt som gæstemad / gourmetmad. Fyldte portobellosvampe er der nemlig masser af smag i.
Så hvis du mangler inspiration til, hvad du kan servere til en 3-retters menu – eller du ikke ved, hvad du skal servere til din fødselsdag, nytårsaften eller andre mærkedage, så kan jeg virkelig anbefale dig, at give portobellosvampene et skud. De fyldte portobellosvampe er SUPER nemme at lave. Og så kræver de ikke særligt meget fokus. Så mens portobellosvampene er i ovnen, har du masser af tid til at koncentrere dig om de øvrige retter. Smart 🙂
Jeg har haft serveret de fyldte portobellosvampe som en del af en 3-retters menu, som bestod af:
Forret: Avocadotatar
Hovedret: Fyldte portobellosvampe, hasselback kartofler, glace og karamelliserede grøntsager (fra glacen)
Dessert: Lemon meringue pie
Vurdér opskriften
4 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!