Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe er en af mine yndlingsretter, og jeg synes det er en ret, der gør det ret godt som gæstemad / gourmetmad. Fyldte portobellosvampe er der nemlig masser af smag i.

Så hvis du mangler inspiration til, hvad du kan servere til en 3-retters menu – eller du ikke ved, hvad du skal servere til din fødselsdag, nytårsaften eller andre mærkedage, så kan jeg virkelig anbefale dig, at give portobellosvampene et skud. De fyldte portobellosvampe er SUPER nemme at lave. Og så kræver de ikke særligt meget fokus. Så mens portobellosvampene er i ovnen, har du masser af tid til at koncentrere dig om de øvrige retter. Smart 🙂

Jeg har haft serveret de fyldte portobellosvampe som en del af en 3-retters menu, som bestod af:

Forret: Avocadotatar
Hovedret: Fyldte portobellosvampe, hasselback kartofler, glace og karamelliserede grøntsager (fra glacen)
Dessert: Lemon meringue pie

Rating

  • (5 /5)
  • 4 ratings

Andre opskrifter i samme kategori

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk