Frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri

En frozen strawberry daiquiri er i den grad en drink, der minder mig om mine helt unge dage! Jeg har drukket utallige frozen strawberry daiquiris på barer og diskoteker. En gang imellem var man “heldig” at få fat i en bartender, som lavede en strawberry daiquri som var tættere på iskonsistens end på smoothie-konsistens, og som derfor blev præsenteret som det jeg vil kalde for et strawberry daiquiri isbjerg. Så følte jeg virkelig, at jeg fik meget for mine penge!

I dag ved jeg, at det næppe kan betegnes som et kvalitetsstempel, at der er så meget is i drinken, at den kan stables som et bjerg. Jo flere isterninger du kommer i, jo mere udvandet bliver smagen jo desværre også.

Og hvem kan i øvrigt ikke også huske de forfærdelige slush ices, hvor man i starten kunne suge den søde halvfrosne saft op, for til sidst kun at have én stor smagsløs klump is tilbage i glasset. Ikke ligefrem en nydelse. Og det er altså lidt det samme der sker med strawberry daiquirien, hvis der kommer for meget is i drinken. Det ved jeg i dag, men da jeg var teenager og havde meget sparsomt med penge at tage i byen for, så var kvantitet altså vægtet over kvalitet. 🙂

På den måde kan man nok også sige, at selvom min Frozen strawberry daiquri opskrift, bringer minder frem fra mine unge dage, så er der ikke meget andet end navnet, der er ens med drinken du får opskriften på her, og den drink jeg fik serveret som teenager.

Den opskrift du får her, er på en Frozen Strawberry Daiquiri som er sød, en smule syrlig af limen, og så kan du smage alkoholen i drinken – dog uden alkoholen er gennemtrængende.

Rating

  • (5 /5)
  • 20 ratings

Andre opskrifter i samme kategori