Friske forårsruller er virkelig lækkert som forret, frokost eller appetizer. Det er så friskt, let og lækkert.
Rispapiret kan godt drille lidt, indtil man lige har fået lidt øvelse – men det er absolut det hele værd 🙂
Friske forårsruller er virkelig lækkert som forret, frokost eller appetizer. Det er så friskt, let og lækkert.
Rispapiret kan godt drille lidt, indtil man lige har fået lidt øvelse – men det er absolut det hele værd 🙂
Rating
Vurdér opskriften
7 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
© 2025 Katrines madblog. Alle rettigheder forbeholdt.
Hej Mie,
De er nemlig super gode – dejligt, at I også kunne lide dem 🙂 De kan laves med stort set alle grøntsager og stort set alt kød/fisk/fjerkræ – både råt og tilberedt, så der skulle være masser af mulighed for, at du sagtens kan lave dem igen, og måske variere dem lidt, hvis det skulle være 🙂
Jeg prøvede at lave de her i går – de var virkelig lækre! Kæresten var også helt solgt og tigger om, at jeg laver dem igen 😉 Tak for opskriften 🙂
/Mie