Friske forårsruller SÅ lækkert! De kan næsten varieres i det uendelige, så du får lige nøjagtigt de ting i, som du godt kan lide. Faste ingredienser i mine er en form for salat, agurk og avocado. Resten ændrer sig fra gang til gang, og jeg har derfor både haft lavet dem med tofu, humus og seitan.

Friske forårsruller med hoisinmarineret tofu (veganske)
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 4
Rating
- (5 /5)
- 2 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 350 g fast tofu
- 3 spsk. hoisinsauce
- 1 agurk skåret i 3 stykker og efterfølgende i tynde strimler
- 2 tomater - fjern kødet og skær i tynde skiver
- 2 avocadoer skåret i tynde skiver
- 1 mango
- 1 rødløg
- 1 pose/bakke babyspinat
- Skovsyre eller anden krydderurt
- Rispapir efter behov (jeg brugte 16 ark, indtil der ikke var mere fyld)
Sådan gør du
- Skær tofuen i skiver på ca. ½ cm og mariner det i hoisinsauce i minimum ½ time, men gerne længere.
- Steg tofuen i et par minutter ved høj varme og sæt den til side til afkøling.
- Læg et viskestykke klar på bordet, hvor du skal tilberede forårsrullerne.
- Læg rispapiret i et fad med koldt vand - lad det ligge i vandet i 5-10 sekunder. Rispapiret skal ikke være helt slattent, men heller ikke helt stift.
- Læg rispapiret på viskestykket og dup vandet af - vend rispapiret på viskestykket og dup vandet af på denne side også.
- Læg fyldet i midten af rispapiret - det du lægger nederst vil være synligt på den færdige forårsrulle. Pas på ikke at overfylde, så bliver den svær at rulle.
- Når du har placeret dit fyld folder du rullen. Jeg plejer at starte med at folde nedefra og folde siderne ind, inden jeg ruller den sammen. Se evt. denne tegning fra Healthyhelps.co.uk.
- Når du har rullet alle dine rispapirruller, kan du evt. skære dem skråt over inden servering. Så kan dine gæster også nemt se, hvad det er de spiser :)
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!