Dadelkugler (veganske)

Dadelkugler (veganske)

Jeg har altid været en sucker for romkugler fra bageren. Disse dadelkugler smager ualmindeligt meget som romkuglerne fra bageren, og hvis du foretrækker store romkugler fremfor små trøffelkugler, så kan du snildt bare rulle dadelkuglerne større. De gange jeg har lavet dem som romkugler, har jeg fået 5 stk. af denne mængde.

Uanset om du vælger at lave dem som romkugler eller som små trøffelkugler (som i øvrigt er et sublimt alternativ til julens havregrynskugler!!), så er de vældigt vanedannede, og de kommer næppe til at holde i ret lang tid efter de er færdigrullet. 🙂

Opskriften er både vegansk og glutenfri, så de fleste kan være med uanset allergier m.m. I opskriften har jeg brugt rigtig rom, men denne kan du sagtens erstatte med romessens, hvis du gerne vil have trøflerne skal være alkoholfri.

Mht. dadlerne, så sørg for at købe dem i papæsken MED sten, og udsten dem selv. Min oplevelse er, at de er blødere og saftigere, end de daler, der er pre-udstenet, og derfor egner de sig bedst til trøffelkugler.

Vurdering

  • (5 /5)
  • 1 rating

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk