Mine forældre er taget 2 uger til Madagaskar og inden de tog afsted, var de så søde at give os alle de grøntsager de havde liggende og ikke kunne nå at bruge.
I posen med grøntsager var der blandt andet en butternut squash. Jeg har aldrig prøvet at bruge butternut squash før, men fandt inspiration i denne opskrift.
Jeg har ændret lidt på mængderne og brugte vermicelli (aka risnudler 🙂 ) i stedet for linguine eller spaghetti.
Jeg var ret overrasket over hvor hård squashen var at arbejde med. Faktisk så overrasket, at jeg var nødt til at google om jeg mon havde fået fat i én, der slet ikke var moden. Men da den første side jeg faldt over var én, der gav tips til, hvordan man blødgjorde en butternut squash, tænkte jeg, at det nok var helt normalt 🙂
Jeg skrællede squashen med en kartoffelskræller, det fungerede ret godt. Jeg forsøgte mig også med en skarp kniv, men det virkede liiiidt risky 🙂
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!