brune kartofler

Brune kartofler (vegansk)

Jeg har altid troet, at jeg ikke kunne lide brunede kartofler. Men det viser sig, at det kan jeg faktisk godt. Temmelig godt, endda.

Faktisk kan jeg ikke engang huske, hvornår jeg sidst rent smagte brune kartofler, men jeg har altid været overbevist om, at det kunne jeg bare ikke lide. Og eftersom jeg heller aldrig har været specielt meget til varm rødkålssalat, så har min tallerken juleaften altid været lidt kedelig at se på – hvide kartofler, kød og sovs. Det var ligesom det. Jeg lyder nok lidt kræsen nu, men det er jeg egentlig ikke – faktisk kan jeg ikke komme i tanke om andre ting, end rødkål og brunede kartofler, jeg ikke kan lide. Og dog … brunkål, det har altså heller aldrig været nogen favorit! Men så er der heller ikke flere ting 😉

Nå, men min kæreste kan godt lide brunkartofler, så nu var jeg nødt til at finde ud af at lave det på vegansk vis. Så i fredags stod den på test af vegansk julemiddag – brunkartofler, varm rødkålssalat og appelsinstegt seitan.

P.s. Hvis du er på udkig efter den bedste vin til julemaden, så kan jeg anbefale dig at følge med her, hvor jeg jagter den bedste vin til julemiddagen 🙂

Vurdering

  • (5 /5)
  • 2 ratings



Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk