Bloody mary

Bloody mary

Bloody Mary’en er jo en klassiker. Men på trods af det, synes jeg faktisk, det er sjældent, at man bliver tilbudt en Bloody Mary – og det synes jeg er synd! Den er simpelthen så lækker og fyldt med smag!

Når du skal købe ind til bloody mary, så kan jeg varmt anbefale Aldis økologiske tomatjuice. Og hvis du virkelig skal forkæle dig selv og dine gæster med lækkerier, så kan jeg anbefale dig denne vodka af mærket Stolichnaya. Stolichnaya er en særdeles god vodka til prisen! Du kan også sagtens bruge en billigere vodka, men hvis du live giver en 20’er ekstra og køber en Stolichnaya, så får du altså også en bloody mary, der smager bedre! 🙂

Vidste du forresten at …

Der bliver solgt flest Bloody Mary’er ombord på fly? Og at det er fordi, Bloody Mary indeholder grundsmagen umami?

Menneskets smagsløg påvirkes angiveligt temmelig meget af baggrundsstøjen, når man er ude at flyve og derfor oplever man flymaden, som smagende dårligere end hvis man fik serveret samme mad nede på jorden. Grundsmagen umami påvirkes dog ikke af baggrundsstøjen og derfor er man typisk mere tilbøjelig til at vælge mad og drikke, som indeholder umami og som altså bedre tilfredsstiller smagsløgene, når man flyver.

Kilde

Rating

  • (4.2 /5)
  • 15 ratings

Andre opskrifter i samme kategori