Denne blomkålsmos smager lidt hen ad bearnaisesauce og så er den væsentligt mere fedtfattig end bearnaisesauce. 🙂

Blomkålsmos med estragon
-
- Forberedelsestid
- Minutter
-
- Tilberedningstid
- Minutter
-
- Mængde
- 4
Rating
- (5 /5)
- 2 ratings
- Opskrift
- Sådan gør du
- Anmeld Tekststørrelse
Ingredienser
- 1 blomkålshoved
- 25 g smør
- 1 spsk. estragoneddike (eller almindelig kan også gå)
- Frisk eller tørret estragon
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Pil bladene af blomkålshovedet og skyl det.
- Opdel blomkålshovedet i mindre buketter og kom dem i en gryde.
- Fyld vand i bunden af gryden - måske svarende til 3 cm.
- Bring gryden i kog og damp blomkålen i ca. 20 minutter.
- Stik i blomkålen med en gaffel - det skal være HELT mørt, er det ikke det, giver du det lidt længere.
- Når blomkålen er færdig, hælder du vandet fra og tilsætter smør og en god håndfuld estragon.
- Blend det hele til en glat masse og smag til med salt og peber.
- Servér :)
- Serveringer: 4 portioner
- Klar på: 30 Minutter
- Ret:Tilbehørsretter
- Måltid: Hovedretter
Vurdér opskriften
2 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!