Bearnaise (vegansk)

Bearnaise (vegansk)

Jeg er den vildeste bearnaisegris. Ikke kun den helt klassiske ægte bearnaise med masser af smør og æg. Nej, Knorrs, K-salats og Bänckes har jeg også sagtens kunne køre ned i rå mængder. Faktisk så rå mængder, at min kæreste synes jeg var en lille smule ulækker, når jeg gjorde det … Ikke at det holdte mig tilbage.

Anyway, da vi begyndte at spise vegansk, var det desværre slut med min yndlingssauce. Jeg har selvfølgelig tænkt, at jeg skulle prøve at finde et alternativ, og det første alternativ jeg forsøgte mig med fra noget færdigkrydderi, der hed “Bearnaise mayo”. Den var fra Bad Butcher og var slet ikke pengene værd.

Denne hjemmelavede bearnaise, synes jeg til gengæld er “alle” pengene værd (den er nem, hurtig og relativt billig. Men selv hvis den ikke have været det 😉 ), og den rammer dem jeg har været vant til fra tidligere rimelig godt, hvis jeg selv skal sige det. Og jeg kommer helt sikkert til at lave den veganske bearnaise MANGE gange fremover!

Jeg serverede bearnaisen til veganske schnitzler fra Aldi, kogte nye kartofler og broccoli. SUPER hurtig og nem mad. Det der tog længst tid at lave var faktisk at koge kartoflerne.

Rating

  • (5 /5)
  • 10 ratings

Andre opskrifter i samme kategori