Bagt hokkaido-græskar

Bagt hokkaido-græskar

Der begynder at være nogle virkelig spændende danske grøntsager i butikkerne nu. På det seneste er jeg begyndt at gå primært efter danske økologiske grøntsager, når jeg handler. Så gør jeg det, at jeg køber én af hver af de økologiske grøntsager, der er i vores lokale Rema. Det giver en virkelig god variation i, hvilke grøntsager vi spiser herhjemme, og samtidig tvinger det mig også til at lave nogle andre retter, end hvad jeg ellers ville gøre. Ellers er jeg ret hurtigt faldet tilbage i de gamle favoritretter, når jeg har skullet lave aftensmad. Hvilket er lidt ærgerligt, fordi det ofte gør, at vi ender med at blive trætte af nogle af de retter, som vi ellers har været vilde med. Så på alle måder fungerer det ret godt med at købe én af hver af de økologiske grøntsager – god variation, og lidt tvungen kreativitet. Og så er der også basis for, at vi finder nogle flere favoritretter 🙂

I denne opskrift med bagt hokkaido, kan du varierer krydderiet du bruger, alt efter hvad du foretrækker. Jeg har haft lavet det med garam masala også, hvilket også var super lækkert. Jeg tænker også, at du vil kunne bruge fx timian eller andet.

Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Andre opskrifter i samme kategori