Avocadotatar

Avocadotatar

Hvis du planlægger at lave en vegansk 3-retters menu, så kan jeg varmt anbefale dig at lave denne avocadotatar som forret. Avocadotataren er en super flot anretning, og så smager den virkelig lækkert!

Vores veganske 3-retters menu bestod af:

Forret: Avocadotatar

Hovedret: Fyldte portobellosvampe med hasselback kartofler, karameliserede grøntsager (fra glacen) og rødvinsglace

Dessert: Tærte med lemon curd toppet med marengs (lemon meringue pie)

Vurdering

  • (5 /5)
  • 3 ratings

Andre var også interesserede i at lave

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk