Forretter indeholder MEGET ofte fisk, synes jeg. Og derfor er denne opskrift da også lavet lidt med inspiration fra en klassisk fiskeforret, nemlig tuntatar. Tuntatar er ret lækkert synes jeg. Men da jeg foretrækker at spise vegansk, kunne jeg jo godt tænke mig at finde et alternativ til tuntatar, og i stedet lave en forret helt uden fisk. Selvom avocadotataren er uden fisk og helt vegansk, så er den ikke helt uden smagen af fisk. Fordi den er lavet med inspiration fra tuntatar, så har jeg valgt at tilsætte noritang og vegansk fiskesauce, for at få lidt umamismag ind i retten. Avocadotataren er ideel som gæstemad, fordi den er nem at lave super flot og indbydende – og selvfølgelig fordi den smager UTROLIGT godt 🙂
Så hvis du planlægger at lave en vegansk 3-retters menu, så kan jeg varmt anbefale dig at lave denne avocadotatar som forret.Vores veganske 3-retters menu bestod af:
- Forret: Avocadotatar
- Hovedret: Fyldte portobellosvampe med hasselback kartofler, karameliserede grøntsager (fra glacen) og rødvinsglace
- Dessert: Tærte med lemon curd toppet med marengs
Vurdér opskriften
8 personer vurderede denne opskrift
Gennemsnitlig dating
Du kan blive den første til at kommentere!