Frokost

vegansk fuglekvidder

Vegansk fuglekvidder

4.9 af 5 3 Minutter 1 portion

Fuglekvidder er lidt af en klassiker på det danske frokostbord. Det var det i hvert fald i mit barndomshjem. Dengang var det den fra slagteren vi gerne fik. I dag...

Se opskrift

svampepate

Smørrebrød med hjemmelavet svampepaté

5 af 5 15 Minutter 2

Da jeg var teenager arbejdede jeg i et cafeteria i nogle år. Jeg arbejdede hver weekend, og hver eneste lørdag og søndag, var dagens første arbejdsopgave, at der skulle laves...

Se opskrift

Smørrebrød med tomat

Smørrebrød med tomat

5 af 5 1

Siden jeg var barn har jeg været kæmpefan af tomatmadder. Altid med masser af pynt på – mayo, krydderurter, ristede løg og masser af salt og peber. Efter jeg er...

Se opskrift

Sushi (vegansk)

Sushi (vegansk)

5 af 5 90 Minutter 4

Vi er vilde med sushi herhjemme. Det har faktisk altid været favoritten, når der skulle bestilles take away om søndagen. Det er bare lidt svært at få lækker vegansk sushi...

Se opskrift

Madpandekager (veganske)

Madpandekager (veganske)

4.8 af 5 30 Minutter 6

Du kan sagtens købe dig til veganske madpandekager. Det er faktisk ikke specielt svært. Men det er det i virkeligheden heller ikke at lave dem selv. Disse hjemmelavede er ikke...

Se opskrift

rispapirruller med hoisinmarineret tofu

Friske forårsruller med hoisinmarineret tofu (veganske)

5 af 5 30 Minutter 4

Friske forårsruller SÅ lækkert! De kan næsten varieres i det uendelige, så du får lige nøjagtigt de ting i, som du godt kan lide. Faste ingredienser i mine er en...

Se opskrift

Smørrebrød med kartoffel

Smørrebrød med kartoffel

5 af 5 1

Nye kogte kartofler … er der nærmest noget bedre? Herhjemme er vi vilde med nye danske kartofler. Og især på smørrebrød. Kartoffelmadder har været en af mine klare favoritsmørrebrød siden...

Se opskrift

Saltet tomatsalat a la Jamie Oliver

Saltet tomatsalat a la Jamie Oliver

4.9 af 5 210 Minutter 8

Denne tomatsalat er den lækreste jeg nogensinde har fået! Salten trækker væden ud af tomaterne, og efterlader dem helt vildt smagfulde – marinaden er prikken over i’et og sørger for en...

Se opskrift

Oksetatar med rå æggeblomme, kapers og ansjoser

Oksetatar med rå æggeblomme, kapers og ansjoser

5 af 5 15 Minutter 2

Tatar er en af mine klare favoritretter i det salte køkken. Det hele passer bare så godt sammen, fedmen fra æggeblommen, det skarpe fra peberroden og løgene, salten fra kapers...

Se opskrift

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk