Gourmet

Selleri med agurk, tomat og røg

Selleri med agurk, tomat og røg

5 af 5 2 Minutter 2

Det kommer nok næppe bag på nogen, hvis jeg fortæller, at en af mine yndlingsbeskæftigelser, er at tage på restaurant og blive inspireret med lækker mad. Jeg ELSKER, når der...

Se opskrift

Hasselback kartofler

Hasselback kartofler

5 af 5 60 Minutter 4

Hasselback kartofler er nok lidt en 80’er ting, hvilket betyder, at jeg er født liiiiige sent nok i forhold til hasselback kartoflernes storhedstid, og derfor er det heller ikke noget...

Se opskrift

lemon meringue pie

Lemon meringue pie

5 af 5 15 Minutter 8

Syrlig og sød lemon meringue pie – mums! Jeg har altid været en sucker for citronfromage og lemon meringue pie er lidt i samme boldgade, bortset fra, at der her...

Se opskrift

Avocadotatar

Avocadotatar

5 af 5 4

Forretter indeholder MEGET ofte fisk, synes jeg. Og derfor er denne opskrift da også lavet lidt med inspiration fra en klassisk fiskeforret, nemlig tuntatar. Tuntatar er ret lækkert synes jeg....

Se opskrift

vegansk rødvinsglace

Rødvinsglace med portvin (vegansk)

5 af 5 90 Minutter 6

Mm, mm, mmm! Denne her rødvinsglace er så åndssvagt lækker, at min mund løber i vand, bare af, at jeg sidder og skriver om den. Og så er den super...

Se opskrift

gazpacho

Gazpacho (vegansk)

5 af 5 5 Minutter 6

Italiensk og spansk mad – bliver det meget bedre? Ikke for mig i hvert fald 🙂 Gazpacho er en spansk … eller nok egentlig andalusisk ret. Og også en af...

Se opskrift

sellerisuppe

Sellerisuppe (vegansk)

5 af 5 40 Minutter 6

Nytårsaften var vi i Kiel og vi spiste på Restaurant Ahlmanns – det var super, super lækkert! En af de 5 retter vi fik, var sellerisuppe. Vi var begge to helt...

Se opskrift

Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

5 af 5 25 Minutter 4

Fyldte portobellosvampe er en af mine yndlingsretter, og jeg synes det er en ret, der gør det ret godt som gæstemad / gourmetmad. Fyldte portobellosvampe er der nemlig masser af...

Se opskrift

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk