Vegansk

I starten da vi begyndte at spise vegansk, synes jeg alt var svært. At finde på simple veganske hverdagsretter var ligeså svært som at finde på lækre weekendretter, der kunne konkurrere med ‘fortidens’ gourmetopskrifter.

Heldigvis gik der ikke ret lang tid, før det hele blev nemmere. Min hjerne omstillede sig ret hurtigt og jeg begyndte helt automatisk at tænke i veganske baner. En stor del af de veganske retter jeg laver, er noget jeg finder på tilfældigt alt afhængig af, hvad vi lige har i køkkenet på dagen. Andre retter laver jeg, hvor jeg har søgt inspiration for at kunne lave lige nøjagtigt den specifikke ret.

Jeg er vild med krydret mad. Så når jeg søger inspiration, så er det ofte i det asiatiske køkken, det mellemøstlige køkken og det indiske køkken. Og så er den eneste udfordring som oftest også at finde ud af at erstatte de animalske fødevarer, som indgår i retterne.

 

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk