Glutenfri

Alle retterne nedenfor er glutenfri – også selvom det ikke er angivet i overskriften. Når det ikke er angivet i overskriften, er det kun fordi, det ikke er en ret, der typisk vil være gluten i :)

Retterne kan sagtens laves som ‘almindelige’, så erstatter du blot Jyttemelet med almindeligt hvedemel 1:1.

Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

5 af 5 25 Minutter 4

Fyldte portobellosvampe er en af mine yndlingsretter, og jeg synes det er en ret, der gør det ret godt som gæstemad / gourmetmad. Fyldte portobellosvampe er der nemlig masser af...

Se opskrift

Gateau marcel (laktosefri)

Gateau marcel (laktosefri)

5 af 5 25 Minutter 20 portioner

Denne chokoladekage er ret tung, så selvom det ikke ser ud til, at der er til 20 personer, så kan det faktisk godt lade sig gøre, fordi de fleste kun spiser et...

Se opskrift

Frozen margarita

Frozen margarita

4.9 af 5 1

Jeg drømmer mig en lille smule væk til Mexico, når jeg smager denne frozen margarita. Så hvis ikke du har smagt en margarita endnu, så skal du altså tage at...

Se opskrift

Lakseceviche

Lakseceviche

5 af 5 120 Minutter 4 portioner

Ceviche er en peruviansk ret, som oftest bliver lavet med hvid fisk – fx torsk, som også er tilfældet i Brdr. Prices meget populære opskrift. Jeg har dog med stor...

Se opskrift

Pommes anna med trøffel (laktosefri)

Pommes anna med trøffel (laktosefri)

5 af 5 60 Minutter 6 portioner

Pommes anna beskrives måske bedst som en slags kartoffellasagne. Det tager lidt tid at lave, fordi der ender med at være temmelig mange lag af de papirstynde kartoffelskiver. Det er dog...

Se opskrift

Flat iron steak sous vide med rødbedesalat og colcannon

Flat iron steak sous vide med rødbedesalat og colcannon

4.2 af 5 240 Minutter 4 portioner

Opskriften på colcannon finder du her. Jeg har nu haft min sous vide i brug 2 gange (1. gang lavede jeg fasanbryst sousvide, se opskriften her), og jeg er altså ret vild...

Se opskrift

Kalvefilet

Kalvefilet

4.3 af 5 70 Minutter 10

Kalvefilet er SÅ nemt at lave lækkert, mørt og smagfuldt – det er virkelig en taknemmelig udskæring, der gør sig utroligt godt til gæstemad og gourmetmad. Det du skal være...

Se opskrift

Websitet anvender cookies. Informationer deles med tredjepart. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk